Professor Cosme

Docent sporten en oefeningen met motorische taken voor de coördinatie van bewegingen in capoeira.
Cosme Monteiro dos Santos is de instructeur. Hij is geboren in Brazilie, in het dorpje aan zee Arraial D’ Ajuda. Cosme woont sinds 2006 in Nederland en is intensief vanwege je vader Benetido is bezig met Capoeira sinds hij 6 jaar was met ( Mestre Railson bij Capoeira Sul da Bahia). Al vanaf jonge leeftijd heeft Cosme liefde voor Capoeira. Tijdens de moeilijke perioden in zijn leven is het altijd zijn inspiratiebron geweest en dé beste therapie. Cosme bracht en brengt veel tijd door aan zee en dat maakt dat hij ook een beoefend surfer is die met passie en plezier naar het strand gaat om te surfen.
…….
2006 in Amstelveen Cosme begon net erkenning te krijgen in de artistieke wereld met capoeirasporten met shows en lessen. En surfen, skateboarden, voetballen, dansen is zijn passie.
(Werken) Ice bar Amsterdam in de entertainmentwereld zo als  met een piratenkapitein barman sinds  2016, begon hij met een positief energie, staat in de schijnwerpers op sociale netwerken. Sinds de leeftijd van 6 heeft Cosme veel viervoudig talent met actieve carrières als capoeira-leraar.
Hij is een vrolijke entertainer die met zijn hart werkt aan de Ice bar als een geweldige entertainer en respect voor Amsterdamse bezoekers, ook maken ze foto’s van de bar samen met de barman kapitein. Hij komt altijd weer met positieve energie aan het werk voor het doen van de show en trots op zijn werk met collega’s. Hij weet de juiste balans te vinden tussen zijn talenten. Toeristen delen hun beeld en kunst op sociale media en posten hun video’s ,foto’s over de hele wereld..
……
Over ons
Sinds 2006 geef ik in Amstelveen lessen op scholen in Nederland en organiseer ik projecten in Brazilië, we werken met uitwisselingen met andere groepen en we organiseren shows, evenementen (Batizado koordwisseling) in Amstelveen georganiseerd door Cosme en met mijn meester Branco die komt uit Brazilië voor help ons hier 1 of 2 keer per jaar.
/ Sinds 2006 bestaat Studio Capoeira, bij ons kunnen kinderen (vanaf 5 jaar) en volwassenen les krijgen. Ouders mogen gratis meedoen.
Capoeira is een mix van een Braziliaanse vechtsport en dans.
Trainingsdagen en tijden
Capoeira is leuk, goed voor je zelfvertrouwen en je conditie. Je leert dansen, vechten, acrobatiek, samenwerken en muziek maken. Bij Studio Capoeira leer je Capoeira Angola en Capoeira Regional. Elke les leer je nieuwe vaardigheden en laat je aan elkaar zien wat je kunt. Iedereen doet mee, of je nu trommelt, klapt in de kring of in het middelpunt je kunsten laat zien. Daardoor is capoeira een veelomvattende sport, waarin je diverse vaardigheden ontwikkelt